COACHING VOOR ZZP’ERS

Succesvol ondernemen dankzij coaching

ZZP voordelen van coaching

Zzp voordelen en nadelen

Het werken als zzp'er brengt grote voordelen met zich mee; je kunt zelf je tijd indelen, je bepaalt zelf waar je werkt en met wie. Bovendien bepaal je zelf hoe je een opdracht aanpakt en uitwerkt.

Als zelfstandige ben je zonder personeel, je moet dus aan álle aspecten van het ondernemerschap denken. Niet alleen je klanten begeleiden, maar ook de financiën, marketing en PR doen én zorgen dat er nieuwe opdrachten binnenkomen.

Succesvol ondernemen dankzij coaching

In al je beslissingen sta je nogal op jezelf, waardoor je jezelf en de doelen van je onderneming uit het oog kunt verliezen.

Na een paar uur sparren kijk je weer snel met een frisse blik naar je bedrijf. En juist die frisse blik zorgt voor succes, omdat je zo op tijd kunt bijsturen of je krijgt nét dat duwtje in je rug om een volgende stap te nemen.

Klankbord en sparringpartner voor zzp

Zet jezelf op scherp! Hannemarie is een ervaren zzp'er en stond met 5.000 deelnemers bij de Freelancer of the Year 2013/2014 verkiezing na 60.000 stemmen ruim in de top 100.

Aan de start van ieder coachingstraject omschrijven we duidelijk wat je doelen en de beoogde resultaten zijn. We bespreken hoe het nu met je onderneming gaat, wat je bedrijfsdoelen zijn en wat je nodig hebt om die te halen. Je zult ontdekken wat realistisch en haalbaar is voor een zzp'er in jouw persoonlijke situatie.

Werk effectiever

Kies voor de partner die met je meedenkt. Ik

  • kijk met een frisse blik naar je bedrijf,
  • zorg dat je een vaste koers vaart,
  • push en bekritiseer je af en toe,
  • licht je in over trends en mogelijkheden in je branche.

TOP