RELATIES DIE JE VOORGINGEN

MAAK OOK EEN AFSPRAAK!

Referentie - Topsector Agri & Food International

"Hannemarie weet gedegen kwaliteit met out-of-the-box creativiteit te combineren. In de uitvoering van haar opdrachten betrekt ze de opdrachtgever en ontlokt input zodat het eindproduct dicht bij de opdrachtgever blijft.

Maar tegelijkertijd weet ze met een kritische en ervaren blik het proces zo te sturen dat er een professioneel resultaat staat waar zowel zijzelf als de opdrachtgever zich in kunnen herkennen.Een toppertje! Deskundig, waar voor uw geld, hoge integriteit"

Suzanne van Tilburg - Strategic Program Manager Topsector Agri&Food International

"Creatieve en enthousiaste drijfveren maken dat Hannemarie persoonlijk waarde toevoegt aan een opdracht. Haar eigen zienswijze en uitgesproken mening maken dat je jezelf als klant gehoord en begrepen voelt. Haar advies brengt je verder!"

Jolanda Bron RMiA - Director at Aon Risk Solutions

"Fijn, rustig en met veel know-how wil ik Hannemarie omschrijven. Tijdens het proces om tot een website te komen voor een Europees project is het flexibel werken met zowel Hannemarie als met Didi. Ze denken goed mee met je visie en vullen aan waar nodig. Erg fijn samengewerkt."

Sylvia Coenen - Marketing consult at Gemeente Delft

Referentie - Roffel Risicoadvies

"In 2013 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer en wilde dus ook een website hebben. Spectra Studio Works heeft de website, maar ook een complete communicatielijn gemaakt. Website, briefpapier, visitekaartjes, alles sloot mooi op elkaar aan!

Kenmerken van Spectra Studio Works zijn: Creatief, meedenkend, innovatief, leiden je door het hele proces heen zonder dat je zelf de lead kwijt raakt, reiken je ideeën aan voor de teksten, bewaken de voortgang en de kosten, zorgen dat je goed vindbaar wordt en geven je ook nog eens goede instructie voor verder onderhoud. In mijn geval heb ik, tot grote tevredenheid, het onderhoud aan Spectra uitbesteed."

Frits Roffel - RMiA Roffel Risicoadvies

Referentie - De Glashut

"Spectra Studio Works heeft voor mij een logo gemaakt met het raam en lettertypes die ik uitgekozen heb en een nieuwe website en webshop gemaakt waar ik erg tevreden mee ben. De site ziet er nu professioneel uit en is ook goed te lezen op de mobiele telefoon en tablet. Spectra houdt rekening met je wensen en geeft je nieuwe ideeën en andere inzichten waar je wat aan hebt. Na het online gaan van mijn nieuwe site kan ik merken dat er meer belangstelling is voor mijn cursussen en workshops. Om ook in de toekomst een mooie en actuele site te hebben en steeds een back up, heb ik gekozen uit 1 van de onderhoudspakketten van Spectra."

Rixt de Heij - Glasatelier De Glashut

"Hannemarie is bijzonder fijn om mee samen te werken. Zij verstaat de kunst om een gevoel over te brengen in beeld. Tussen de regels door kunnen lezen wat de klant bedoeld en de vertaalslag kunnen maken naar de media.

Een website op maat gemaakt, precies zoals de bedoeling was! Onze digitale voordeur geeft een helder beeld van wie wij zijn en wat wij te bieden hebben. Precies wat een website moet doen! Goede service en bijzonder klantvriendelijk!"

Grietje Bouma - Gastouderbureau InZicht

't Moskje - Webshop in sfeer en brocante

"Na 10 jaar was het tijd voor een nieuwe webshop, zo kwam ik bij Didi en Hannemarie.
Ik had het wel in mijn hoofd wat ik ongeveer wou, maar zouden zij mij ook begrijpen?
Na een gesprekje met Didi ging hij aan de gang en kwam al heel snel met een nieuwe webshop. Hij begreep precies wat ik graag wilde, eigenlijk was het in 1 x goed!
Vond het een super prettige, aangename samenwerking en raad hen zeker aan!
Heel erg bedankt!!"

Aaf Vonk - 't Moskje

Referentie - Kingwatch

"KingWatch verkoopt wereldwijd exclusieve horloges in het hogere segment. Om onze klanten goed te bedienen heeft spectrastudioworks.nl in goed overleg een bijzonder fraaie gebruikersvriendelijke website gebouwd.

Inmiddels hebben wij vele klanten wereldwijd een fraai horloge mogen verkopen wat mede te danken is aan de zeer professioneel opgeleverde website van KingWatch.nl.

Een volgende keer gaan wij zeker weer richting Spectra voor een volgende opdracht. Nogmaals bedankt!"

Alex Koning - KingWatch.nl

Referentie - Tigertrail

"Voor mijn TigerTrail ben ik op zoek gegaan naar een partner die me kon helpen met mijn gehele mediastrategie. Hannemarie en Spectra Studio Works zijn daarin van onderscheidend belang geweest.

Naast mijn eigen wensen heeft Hannemarie een verdere verdieping in mijn gehele project weten te brengen die erg waardevol is. Daar ben ik haar erg dankbaar voor."

Chris Slappendel - Nature Benefits

Referentie - Commit

"Hannemarie heeft voor mij mooie portretfoto's gemaakt voor mijn website. Met veel geduld en vakmanschap heeft ze meer dan een foto gemaakt waar ik uit kon kiezen. Daarnaast is ze heel klantgericht en persoonlijk in haar benadering."

Karin Slotman - Commit Communicatieadvies

Referentie - Fotofinis

"Spectra heeft perfect werk geleverd. De communicatie vooraf en tijdens het project was prima en ik ben zeer tevreden over het eindresultaat. Ik kan Dietmar aan iedereen aanraden die een WordPress project heeft. Als ik nog eens een WordPress project heb dan zoek ik in ieder geval niet meer verder.

Mischa Koorneef - Fotofinis

Referentie - Precare

"De nieuwe website van Precare is ontworpen en gebouwd door Spectra Studio Works. De site ziet er professioneel en modern uit en Precare is uitermate tevreden over de deskundigheid, samenwerking en aftersales!"

Janet Teunis - Eigenaar / Veiligheidskundige Precare bv

"Spectra Studio Works werkt echt! Een topbureau waarbij de klant nog 'gewoon' (was het maar gewoon...) centraal staat. Ik ben zeer tevreden met de werkzaamheden die Spectra Studio Works voor mij hebben verricht en nog steeds verrichten: hoogwaardig, snel en vaak net iets beter dan ik van tevoren had verwacht. Ze geven advies, helpen vriendelijk en eerlijk, werken keihard en zijn daarom de investering meer dan waard. Bedrijven beloven vrijwel allemaal 'persoonlijke betrokkenheid' zonder dat vervolgens te leveren. Spectra dus wel.
Het contact met Hannemarie is een beetje een mix tussen betrouwbaarheid, gezelligheid en zakelijkheid. Hannemarie spreek ik meerdere malen en altijd positief, vriendelijk en oprecht. Op afstand (zij in Groningen, ik Amsterdam) maar toch dichtbij, zo zie ik het... Werk op afstand goed gedaan krijgen is doorgaans moeilijk, maar Spectra maakt het makkelijker dan de meeste bedrijven op een steenworp afstand. Zelf ben ik niet zo van de aanbevelingen, dus deze komt dan ook spontaan en uit het hart."

Fred van't Ent - Psychology teacher

Wij zijn trots op onze referenties en hopen dat die van u er binnenkort ook bij staat!

TOP