BEURSPAKKET VOOR JE BEURSDEELNAME

In één keer je beursstand inrichten

Spectra Studio Works - Antratek beursmateriaal ontwerp en design

Ga jedeelnemen aan een vakbeurs?
Omdat een beursdeelname over het algemeen een grote (tijds)investering is, heeft Spectra dit handige basis Beurspakket samengesteld. Hiermee krijg je in één keer al het beursmateriaal om je bedrijf professioneel te presenteren. Zowel het ontwerp als de druk! Geschikt voor bedrijven die gaan deelnemen aan een beurs, een receptie houden of een presentatie geven. Wij hebben ervaring met beurzen als het Filmfestival van Cannes, American Film Market en Embedded World. Op verzoek breiden we het basis pakket uit met meer producten. Wij helpen om je stand perfect in te richten, omdat we graag zien dat je beurs of evenement een succes wordt. Schakel ons zo vroeg mogelijk in, omdat je dan het meest profiteert van onze ervaring tijdens het voorbereiden van een beurs.

Snel en voordelig

Voordeel 1 met dit handige alles-in-1 pakket heb je alle communicatiemiddelen voor een succesvolle beursdeelname.

Voordeel 2 je beursproducten zijn gegarandeerd in één en de juiste huisstijl. Dit zorgt voor een professionele uitstraling.

Voordeel 3 in één gesprek alle communicatiemiddelen, die je voor de beurs wilt laten ontwikkelen, geregeld. Dat bespaart tijd, moeite en geld.

TOP