WEBSITE OPTIMALISATIE

Site online en dan?

Spectra Studio Works - Website of webshop optimaliseren en beheren

BEZOEKERS KOMEN NIET VANZELF

Je nieuwe website is online, je bent trots op het eindresultaat en je nodigt iedereen die je kent uit om de website te bezoeken. Maar dan? Hoe zorg je ervoor dat bezoekers regelmatig terugkomen en dat nieuwe bezoekers de site vinden? Een website is nooit 'af'. Vergelijk het met een etalage in een winkelstraat. Als er een etalage is waar nooit iets veranderd, hoe vaak kijk jij er dan nog naar als je voorbijloopt? Het optimaliseren van een website is een continu proces, het kan namelijk altijd beter! Daarom is het belangrijk je website regelmatig aan te vullen en te verbeteren om je bezoekers een zo positief mogelijke beleving op je website te laten ervaren.

Meer dan alleen 'een klant'

"Ik genereer meer omzet!" horen wij vaak en daar doen we het voor! Voor ons ben je niet zomaar 'een klant'. Wij maken graag persoonlijk kennis met je en je bedrijf, zodat we optimaal kunnen meedenken. Lees hier wat relaties die je voorgingen over ons werk zeggen.

Je wilt het wel, maar het komt er niet van

De meeste ondernemers willen hun website wel bijhouden, maar het komt er gewoon niet van. Er zijn altijd dingen die méér aandacht vragen. Voorkom dat bezoekers je website links laten liggen, maak gebruik van onze website strippenkaart!

TOP