WEBSITE ONDERHOUD

Bescherm je website!

TECHNISCH ONDERHOUD

Bij een auto is het vanzelfsprekend; een verzekering, periodiek lampen en olie checken, een grote en een kleine beurt en één keer in het jaar de APK. Zo is er alles aan gedaan om de auto zo veilig mogelijk de weg op te laten gaan. Voor een website is onderhoud niet verplicht, maar geldt in principe precies hetzelfde. Website onderhoud is nodig om de opgeleverde site veilig tegen hackers en snel te houden. Door je WordPress site periodiek te onderhouden voorkom je onnodige kosten. Wat betekent het voor je onderneming als je website gehackt zou worden? Hoe los je het op als er tijdens het updaten conflicten optreden en de site komt plat te liggen of bepaalde functies werken niet meer?

Meer dan alleen 'een klant'

"Ik genereer meer omzet!" horen wij vaak en daar doen we het voor! Voor ons ben je niet zomaar 'een klant'. Wij maken graag persoonlijk kennis met jou en je bedrijf, zodat we optimaal kunnen meedenken. Lees hier wat relaties die je voorgingen over ons zeggen.

Voorkom slapeloze nachten en kopzorgen

Geef dit technisch gedoe uit handen. Kies een pakket dat bij het gebruik van je site past en hou tijd over voor het werk waar je goed in bent!

TOP