DIT REALISEREN WIJ ONLINE

Spectra Studio Works - responsive website laten maken

WEBSITES

Mis geen klanten die je site vroegtijdig verlaten omdat deze niet aan hun verwachtingen voldoet! Wij creëren een gebruiksvriendelijke, responsive website die het imago van je bedrijf benadrukt en op elk beeldscherm snel en eenvoudig te bedienen is.

WEBSHOPS

Slim, dat je meer wilt dan 'snel een webwinkel online'. Je wilt een ontwerp dat past bij de artikelen die je verkoopt, dat elk artikel gemakkelijk gevonden wordt en dat de webshop lekker snel werkt. Voldoet je webshop daar niet aan, dan koopt je bezoeker het product immers ergens anders.

WEBSITE ONDERHOUD

Bij een auto is het vanzelfsprekend; een verzekering, periodiek lampen en olie checken, een grote en een kleine beurt en één keer in het jaar de APK. Zo is er alles aan gedaan om de auto zo veilig mogelijk de weg op te laten gaan. Voor een website is onderhoud niet verplicht, maar geldt in principe precies hetzelfde.

WEBSITE BEHEER

Je nieuwe website is online, je bent trots op het eindresultaat en je nodigt iedereen die je kent uit om de website te bezoeken. Maar dan? Hoe zorg je ervoor dat bezoekers regelmatig terugkomen en dat nieuwe bezoekers de site vinden? Een website is nooit 'af'. Vergelijk het met een etalage in een winkelstraat.

Spectra Studio Works - Website of webshop optimaliseren en beheren
Website geschikt voor smartphone en tablet - mobile friendly

MOBILE FRIENDLY?

Sta je er wel eens bij stil, dat bezoekers je website veel vaker bekijken via een smartphone en tablet dan via een desktop computer? De vraag is dan ook; is je website wel aangepast aan die mobiele gebruikers? Krijgt de potentiële klant die je website mobiel bezoekt een gebruiksvriendelijke website of moet er moeite worden gedaan om de website te bedienen?

TOP