X

Beurspakket voor uw beursdeelname

In één keer uw beursstand inrichten

Gaat u deelnemen aan een vakbeurs? Omdat een beursdeelname over het algemeen een grote (tijds)investering is, heeft Spectra dit handige basis Beurspakket samengesteld. Hiermee krijgt u in één keer al het beursmateriaal om uw bedrijf professioneel te presenteren. Zowel het ontwerp als de druk!

Geschikt voor bedrijven die gaan deelnemen aan een beurs, een receptie houden of een presentatie geven. Wij hebben ervaring met beurzen als het Filmfestival van Cannes en American Film Market en embedded world.

Op uw verzoek breiden we het basis pakket uit met meer producten. Wij helpen om uw stand perfect in te richten omdat we graag zien dat uw beurs of evenement een succes wordt. Schakel ons zo vroeg mogelijk in, omdat u dan het meest profiteert van onze ervaring tijdens het voorbereiden van een beurs.

Snel en voordelig

Voordeel 1 met dit handige alles-in-1 pakket heeft u alle communicatiemiddelen voor een succesvolle beursdeelname.

Voordeel 2 uw beursproducten zijn gegarandeerd in één en de juiste huisstijl. Dit zorgt voor een professionele uitstraling.

Voordeel 3 in één gesprek alle communicatiemiddelen geregeld die u voor de beurs ontwikkelen wilt. Dat bespaart tijd, moeite en geld.

Inhoud Beurspakket

  • Folder
  • Roll-up banner
  • Bijbehorende halogeen spot
  • Beurswand
  • 2x Halogeen spot
  • Check website
  • Same businessday response

 

Heeft u advies nodig omdat u aan een beurs gaat deelnemen? Mail of bel ons gerust. Hoe eerder u ons bij uw plan voor uw beursdeelname betrekt, des te meer profijt u zult hebben van onze ervaring.


VRAAG HIER UW OFFERTE AAN

Beurspakket

Mis geen potentiële klanten door communicatiemiddelen zonder verhaal en samenhang. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor ons Beurspakket.

Let op: door de offerte aan te vragen, zet u de eerste stap naar grotere herkenbaarheid van uw bedrijf op de beurs!

beursmateriaal ontworpen voor American Film Market voor MACCS Beursinrichting voor de wereldleider van software filmdistributie MACCS Int. op de AFM.

Tijd voor een kennismaking

info@spectrastudioworks.nl

Spectra Studio Works
Buurlandt 2, 9363 AW Marum
06 3499 3343

Bedrijf: Spectra Studio Works
Telefoon: 06 3499 3343
Adres: Buurlandt 2, 9363 AW Marum